Όλα τα προϊόντα φέρουν την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης καθώς επίσης και για την τήρησή της. Για τυχόν σχετικές απορίες μπορείτε να απευθυνθέιτε στο 2810 372992, ή στο info@aquasports.gr.

ΕΛΑΤTΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ενημερώστε μας άμεσα μέσω e-mail στο info@aquasports.gr ή τηλεφωνώντας στο2810372992. Η Aquasports θα επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή και θα προβεί σε αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος εφόσον διαπιστωθεί σφάλμα από την πλευρά του. Η διαδικασία που ακολουθείται μετα απο επιβεβαίωση αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος είναι η εξής:

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έδρα μας και αφού διαπιστώσουμε το σφάλμα από την πλευρά του κατασκευαστή, να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν επί τόπου.

Αποστολή με courier ή πρακτορείο. Συσκευάστε το προϊόν που παραλάβατε και αποστείλετέ το σε εμάς. Εμείς αφού διαπιστώσουμε το πρόβλημα που υπάρχει, θα σας στείλουμε ένα καινούριο. Τα έξοδα αποστολής ΔΕΝ επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επίσης θα πρέπει να μας κάνετε γνωστό το αίτημα σας μέσα στις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με το συνοδευτικό της αποστολής. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε με κάποιο άλλο, η επιστροφή γίνεται με δυο τρόπους:

Επίσκεψη στο κατάστημα μας.

Αποστολή με courier ή πρακτορείο. Συσκευάστε το προϊόν που παραλάβατε μαζί με ένα έγγραφο στο οποίο θα αναφέρετε τον τρόπο λύσης της οικονομικής διαφοράς που προέκυψε. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν τον πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση, το προϊόν να είναι άθικτο και στην αρχική του συσκευασία.

Αλλαγές δεχόμαστε μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι πακεταρισμένο (στην αρχική του κατάσταση) και μη χρησιμοποιημένο. Επίσης θα πρέπει να μας κάνετε γνωστό το αίτημα σας μέσα στις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με το συνοδευτικό της αποστολής. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2810372992 ή στείλτε e-mail στο info@aquasports.gr